Zonnige mysteries

Ontdek de zonnige kant van het onbekende.
Zonnige mysteries belooft een vakantie vol stralende verrassingen.

 1. Home
 2. Zonnige mysteries
Informatie

Verrassing in het zonlicht!

Met zonnige mysteries brengen wij de zon direct naar jouw vakantieplanning. Kies voor stralende zonneschijn aan Europese kusten. Geef ons je luchthaven, budget en vervoersvoorkeur. Personaliseer je reis met keuzes zoals een luxe resort of gezellige bed & breakfast. Ontdek niet alleen de zon, maar ook de beste lokale eetgelegenheden, van visrestaurants tot sfeervolle tavernes. Laat ons weten hoelang je wilt blijven en je vertrekvoorkeur. Boek zonnige mysteries voor een verrassende en onvergetelijke zonvakantie, gevuld met warme herinneringen en vernieuwde energie.

Zonnige verrassingsreis
Inclusief/exclusief

Wat wordt er allemaal geregeld?

Naast onze fantastische ondersteuning voor, tijdens en na de reis, ontvang je ook de onderstaande dingen:

 • Een reis naar één van onze zonnige plekken die aan jouw wensen voldoet
 • Nauwgezette reisgids met deskundige aanbevelingen
 • Een leuke activiteit, op onze kosten
Verrassingsreis naar de zon
Offerte aanvragen

Durf jij het aan?

Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen, gaan we vol enthousiasme aan de slag om voor jou een onvergetelijke verrassingsreis te plannen! Ons team staat klaar om de puntjes op de i te zetten en ervoor te zorgen dat jouw reiservaring perfect wordt afgestemd op jouw wensen en verwachtingen.

We begrijpen dat de details van jouw verrassingsreis van groot belang zijn en daarom willen we graag nauw met jou samenwerken om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Wij zullen altijd contact je opnemen via WhatsApp of e-mail om jouw specifieke voorkeuren en eventuele aanvullende vragen te bespreken.

Ons doel is om jouw verrassingsreis fantastisch te maken en we zullen er alles aan doen om jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen. We kijken uit naar onze samenwerking en staan klaar om jouw reis tot in de kleinste details te plannen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 4
Hoe wens je te reizen?
Vanaf waar wil je het liefst vertrekken?
Je kunt meerdere keuzes aanvinken, zodat we verschillende opties in overweging kunnen nemen.
Hoe lang mag de verrassingsreis duren?
We hanteren dit als richtlijn. Wij zoeken zelf alles op en daardoor kunnen wij de beste opties vinden op basis van prijs/kwaliteit.
Vul hier jouw gewenste vertrekdatum in. Indien je flexibel bent, kun je ook een periode opgeven.
Onze bestemmingen

Bekijk hier de mogelijke bestemmingen

De groene landen op de kaarten vertegenwoordigen de prachtige plekken waaruit wij kunnen kiezen voor jouw zonnige verrassing.

 • Altijd naar een veilige bestemming
 • Altijd strand in de buurt
 • Volledig naar jouw wensen
Onze bestemmingen

Bekijk hier de mogelijke bestemmingen

De groene landen op de kaarten vertegenwoordigen de prachtige plekken waaruit wij kunnen kiezen voor jouw zonnige verrassing.

 • Altijd naar een veilige bestemming
 • Altijd strand in de buurt
 • Volledig naar jouw wensen

Mogelijke bestemmingen bij deze verrassingsreis:

Albanië, Cyprus, Frankrijk, Griekenland, Italië, Kroatië, Malta, Montenegro, Portugal, Spanje en Turkije.

Veelgestelde vragen

Wij zijn hier om al jouw vragen te beantwoorden!

Bekijk hier de vijf meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Geen probleem, wij helpen jou met alle liefde!

De bestemming wordt 24 uur van tevoren onthuld. Je ontvangt dan van ons een e-mail met daarin de onthulling. Ondanks het een verrassingsreis is, vinden wij het belangrijk vind dat je zorgeloos op vakantie gaat. Doordat wij dit 24 uur van te voren bekend maken blijft het een verrassing, maar heb jij wel nog tijd om de juiste kleren mee te nemen en op een goed moment naar het vertrekpunt te gaan.

Om jouw reis perfect te regelen, hebben we wat info nodig. Denk aan jouw persoonlijke gegevens, contactinformatie, reisvoorkeuren en betalingsdetails. Uiteraard behandelen we jouw privacy met de grootste zorg!

Bij onze verrassingsreizen zorgen we voor een zorgeloze ervaring. Comfortabele accommodatie (8,5+ beoordeling) is inbegrepen, net als het vervoer naar de geheime bestemming. Transport van de luchthaven naar de accommodatie is niet inbegrepen, maar wij geven je wel duidelijk alle opties op een rijtje. Bovendien bieden we een gratis reisgids en één gratis activiteit aan!

Wij selecteren en boeken enkel accommodaties waar we zelf graag zouden verblijven. Onze prioriteit is jouw veiligheid en tevredenheid, daarom zorgen we ervoor dat al onze accommodaties uitstekende hygiëne en service bieden. Bij het boeken heb je de mogelijkheid om te kiezen hoe luxueus of comfortabel je je kamer wilt hebben met het geven van jouw budget. Wij zorgen voor de beste accommodatie in uw prijsklasse. Ons doel is om jou overal in Europa een thuisgevoel te bezorgen.

Ja, we bieden onze klanten de mogelijkheid om vooraf voorkeuren aan te geven met betrekking tot steden of gebieden die ze liever vermijden. We houden rekening met deze voorkeuren bij het boeken om ervoor te zorgen dat onze klanten alleen bestemmingen aangeboden krijgen die aan hun wensen voldoen. Jouw comfort en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang.