Welkom bij Trippie Onbekend

Waar streven wij naar?

Verrassingsreizen

Trippie Onbekend maakt zich sterk voor de klant. Wij streven ernaar spannende avonturen te creëren die blijvende herinneringen achterlaten. Dit doen we in combinatie met het verlichten van keuzestress bij reizigers die eigenlijk naar meerdere plekken tegelijk willen reizen, omdat elke locatie zijn eigen charmes heeft en ontdekt moet worden. Wij helpen de klant door een keuze voor hun te maken.

Hoe wij dit gaan realiseren? Bij ons draait het allemaal om de persoonlijke aandacht en kwaliteit. Wij zorgen voor topkwaliteit door alle opties te vergelijken, accommodaties met goede beoordelingen te kiezen en flexibele vluchttijden aan te bieden. Dankzij onze uitgebreide reiservaring hebben we overal connecties, waardoor we een reisaanbod samenstellen dat perfect bij jou past. Daarnaast is Trippie Onbekend jouw persoonlijke reismaatje. Dit betekent dat jij zowel voor als tijdens en na de reis ons kan WhatsAppen. Wil je een ervaring delen, een aanbeveling krijgen of een simpel praatje maken? Wij zijn altijd bereikbaar en zorgen voor snelle antwoorden. Persoonlijke aandacht is voor ons erg belangrijk.

Wie zijn wij?

Trippie Onbekend, als onderdeel van FromAtoEverywhere, is opgericht in 2023 door Damian Blokdijk en Stefano van Look. Tijdens hun studentenjaren hebben ze uitgebreid gereisd, en hun passie voor reizen is alleen maar gegroeid. Tijdens deze reizen kwamen ze tot de ontdekking dat er enkele tekortkomingen waren in de reisbranche. Ze merkten op dat er weinig aandacht werd besteed aan de klant nadat deze een vakantie had geboekt. Zo ontstond FromAtoEverywhere, dat fungeert als een ‘travelbuddy’ tijdens de vakantie. De mogelijkheid om overal en op elk moment assistentie te krijgen voor welke vraag dan ook, sprak beide heren zeer aan.

Toch wilden zij een spannende manier van reizen creëren, waarbij opwinding de hele vakantie aanwezig is. Zo ontstonden de verrassingsreizen van Trippie Onbekend. Deze verrassingsreizen zijn anders dan andere, omdat Trippie Onbekend nog steeds aan zijn eigen kwaliteitseisen voor de reis wil voldoen. Bijvoorbeeld, de bestemming wordt 24 uur van tevoren onthuld, in plaats van pas op de luchthaven, zodat je de juiste kleding kunt meenemen en niet onnodig lang op de luchthaven hoeft te wachten. Wij vinden dat het spanningselement niet ten koste moet gaan van de vakantie zelf!

Waar is Trippie Onbekend te vinden?

Trippie Onbekend, als onderdeel van FromAtoEverywhere V.O.F, is gevestigd op de Verlengde Lageweg 19 te Hoorn. Hier hebben wij een kantoorunit. Dagelijks werken wij keihard om de mooiste reisjes samen te stellen, volledig afgestemd op de wensen van onze klanten.

Klanten helpen,
Dat is onze passie!

Wij doen er alles aan om voor jou een onvergetelijke ervaring te creëren. Heb je vragen, suggesties of wil je meer weten over onze verrassingsreizen? Neem gerust contact met ons op